Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
4. 4.
2014

Elektronické doručování rozhodnutí o přiznání stipendia

  • RSS
Zajímavé | 1 | 1
Novinky

Vývojový tým Informačního systému MU (IS MU) uvedl do provozu aplikaci pro elektronické doručování rozhodnutí o přiznání stipendia prostřednictvím Úřadovny IS MU. Tato funkce přináší výrazné zjednodušení administrativy studijního oddělení i úsporu času pro studenty. Dosud bylo rozhodnutí studentům MU předáváno osobně na studijním oddělení fakulty nebo zasíláno poštou.

Nový způsob doručování se týká kladných rozhodnutí o přiznání stipendia, které fakulta přiznává studentům automaticky na základě předem stanovených podmínek. Způsob doručování ostatních rozhodnutí zůstává nezměněn.

Obr. 1: Elektronická podoba rozhodnutí o stipendiu.

Formu doručování rozhodnutí si může student nastavit v aplikaci Úřadovny, kde jsou dostupné i bližší informace o této funkci.

Osobní administrativa -> Úřadovna -> Nastavení doručování rozhodnutí

O Úřadovně jsme vás informovali již dříve v novinkách Spisová služba v Úřadovně, Evidence mezinárodních studijních programů v Úřadovně nebo Proces uznávání zahraničního vzdělávání zjednodušuje IS MU.

4. dubna 2014

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Ohlédnutí za 4. open space konferencí o e-learningu IS MU (4. 4. 2014 10:27) | Soutěž o 5miliardtý klik v IS MU » (7. 4. 2014 13:18)

Zatím žádné komentáře.