Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
22. 2.
2017

Zveřejnění nové aplikace Katalog oborů

  • RSS
Zajímavé | 1 | 1
Novinky

Vývojový tým Informačního systému Masarykovy univerzity (IS MU) zveřejnil novou aplikaci Katalog oborů, která na jednom místě přehledně vypisuje všechny informace o daném oboru MU. Aplikace disponuje responzivním vzhledem a pohodlným ovládáním, fakultu si uživatelé mohou přepínat v pravém horním rohu obrazovky.

Uživatelé IS MU či veřejnost zde po vybrání konkrétního oboru kromě podrobného popisu oboru naleznou i odkazy na obhájené bakalářské, diplomové či disertační práce, studijní katalog, počet aktivních studentů daného oboru a mnohé další. Aplikace tak poslouží mimo jiné i zájemcům o studium, kteří tak na jednom místě naleznou všechny důležité informace o oboru a proklik k založení přihlášky ke studiu.

Obr. 1: Ukázka z aplikace Katalog oborů.

Garantům je k dispozici možnost vložení fotografií souvisejících s oborem, v případě zájmu se mohou obrátit na is-techniky na adrese istech@fi.muni.cz. Fotografie jsou k dispozici již u několika oborů, například u oboru Teoretická informatika.

Aplikace je v autentizovaném IS MU dostupná cestou: Studium → Katalog oborů.
Pro veřejnost je aplikace dostupná z adresy http://www.is.muni.cz/Katalog oborů.

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« IS MU umožňuje vložení fotografií jednotlivých učeben (22. 2. 2017 09:41) | Elportál přináší publikace z fakult - dnes na téma zdraví anebo chemických termínů » (7. 4. 2017 10:39)

Zatím žádné komentáře.