MPVP0832 Nutrition in Prevention II

Faculty of Medicine
Spring 2001
Extent and Intensity
2/0/0. 5 credit(s). Type of Completion: z (credit).
Teacher(s)
prof. MUDr. Bc. Zuzana Derflerová Brázdová, DrSc. (lecturer)
Guaranteed by
prof. MUDr. Bc. Zuzana Derflerová Brázdová, DrSc.
Department of Preventive Medicine – Theoretical Departments – Faculty of Medicine
Contact Person: Jiřina Ježová
Course Enrolment Limitations
The course is also offered to the students of the fields other than those the course is directly associated with.
fields of study / plans the course is directly associated with
  • Health Sciences (programme LF, N-SZ, specialization Teaching Specialization Human Alimentation)
Course objectives (in Czech)
Předmět zaměřený na vztah výživy a zdraví, zvl. výživy v etiologii a prevenci infekčních i neinfekčních nemocí s hromadným výskytem. Účast na studii zaměřené na výživu dětí nebo těhotných a kojících žen.
Syllabus (in Czech)
  • Osvojení metodiky.
  • Praktická účast na studii.
  • Hodnocení výsledků.
Language of instruction
Czech
Further Comments
The course is taught annually.
The course is also listed under the following terms Spring 2000, Spring 2002, Spring 2003.
  • Enrolment Statistics (Spring 2001, recent)
  • Permalink: https://is.muni.cz/course/med/spring2001/MPVP0832