bk2234 English For Nutritionists

Fakulta sportovních studií
jaro 2019
Rozsah
0/13/0. 4 kr. Ukončení: zk.
Vyučující
Mgr. Daniela Dlabolová (cvičící)
PhDr. Renata Prucklová (cvičící)
Garance
PhDr. Renata Prucklová
Oddělení Centra jazykového vzdělávání na Fakultě sportovních studií – Centrum jazykového vzdělávání
Kontaktní osoba: Mgr. Jana Kubrická, Ph.D.
Dodavatelské pracoviště: Oddělení Centra jazykového vzdělávání na Fakultě sportovních studií – Centrum jazykového vzdělávání
Rozvrh seminárních/paralelních skupin
bk2234/01: Pá 22. 2. 10:05–12:35 E34/203 - seminární místnost, Pá 5. 4. 10:55–14:15 B11/206, Pá 26. 4. 9:40–12:10 B11/236, Pá 17. 5. 8:00–10:30 E34/225 - seminární místnost, D. Dlabolová
Předpoklady
The level A2 of the European Framework for Languages is expected.
Omezení zápisu do předmětu
Předmět je určen pouze studentům mateřských oborů.
Mateřské obory/plány
Cíle předmětu
The course is designed to provide students with basic knowledge in disciplines related to sports nutrition and regeneration while successfully mastering reading comprehension and oral as well as written reproduction in English. At the end of the course the students are required to have reached the level B1+ of CEF. Graduates of this course will acquire basic command of professional terminology in nutrition, health, anatomy, and physiotherapy. In addition, students will gain better command of professionally relevant grammatical phenomena, where the improvement of mainly reproductive communication skills (proper pronunciation, correct spelling, apt use of stylistic registers in written communication and acquisition of basic lexical knowledge) will be emphasized and their eventual mastery expected.
Výstupy z učení
Upon completion of the course the students will be able to use grammar on B1 level, understand and apply terminology from the field of nutritional science, write a formal email and summarise the main points of an article from the given field of study.
Osnova
  • Session 1: Human Anatomy + Health; Session 2: Exercising + Injuries; Session 3: Nutrition - General + Grammar (Tenses); Session 4: Sports Nutrition + Grammar (Passive voice, Conditionals)
Literatura
  • MURPHY, Raymond. English grammar in use : a self-study reference and practice book for intermediate students of English : with answers. 3rd ed. Cambridge: Cambridge University Press, 2004, x, 379. ISBN 0521537622. info
Výukové metody
Language seminar: speaking,reading, listening, writing
Metody hodnocení
The course is taught in the form of seminars. The course is completed by a multiple-choice credit test (A,B,C,D) focused both on grammar and vocabulary. After a proper registration, class-attendance becomes compulsory, 1 missed attendance is accepted.
Informace učitele
https://is.muni.cz/auth/el/1451/jaro2017/bk2234/um/
Další komentáře
Studijní materiály
Předmět je zařazen také v obdobích jaro 2013, jaro 2014, jaro 2015, jaro 2016, jaro 2017, jaro 2018.
  • Statistika zápisu (nejnovější)
  • Permalink: https://is.muni.cz/predmet/fsps/jaro2019/bk2234