PCSH Podnik. čin. ve spol strav. a hotelnictví

Ekonomicko-správní fakulta
podzim 2000
Rozsah
0/2/0. 3 kr. Ukončení: z.
Vyučující
doc. Ing. Alena Klapalová, Ph.D. (cvičící)
Garance
prof. Ing. Ladislav Blažek, CSc.
Katedra podnikové ekonomiky a managementu – Ekonomicko-správní fakulta
Kontaktní osoba: Dana Krejčí
Omezení zápisu do předmětu
Předmět je nabízen i studentům mimo mateřské obory.
Mateřské obory/plány
Cíle předmětu
Podnikatelská činnost ve společném stravování a hotelnictví (PCSH) Cílem kurzu je seznámit studenty se základními pojmy, specifiky a principy řízení společného stravování v jeho různých formách (veřejné, závodní, školní aj.) a v hotelnictví, a to různých velikostních kategorií. Jsou přiblížena specifika plánování, organizování, personalistiky, vedení a kontroly v těchto službách s důrazem na využití marketingu v dosahování cílových výsledků v hospodaření, financování a zkvalitňování obchodních vztahů. Požadavky k zápočtu: aktivní účast na seminářích, zpracování případové studie
Další komentáře
Studijní materiály
Předmět je vyučován každoročně.
Výuka probíhá každý týden.
Předmět je zařazen také v obdobích podzim 1999.
  • Statistika zápisu (nejnovější)
  • Permalink: https://is.muni.cz/predmet/econ/podzim2000/PCSH