bp304 Introduction to Sports Nutrition

Faculty of Sports Studies
Spring 2008
Extent and Intensity
2/1. 4 credit(s). Type of Completion: z (credit).
Teacher(s)
Ing. Iva Hrnčiříková, Ph.D. (lecturer)
Mgr. Veronika Suchodolová (lecturer)
Olga Korvasová (assistant)
Guaranteed by
Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D.
Department of Health Promotion – Faculty of Sports Studies
Timetable of Seminar Groups
bp304/p1: Tue 16:40–18:10 K205
bp304/s1: Mon 9:25–10:05 K204
Course Enrolment Limitations
The course is also offered to the students of the fields other than those the course is directly associated with.
fields of study / plans the course is directly associated with
Course objectives (in Czech)
1. úvod - význam výživy ve sportu 2. Energetická bilance 3. Sacharidy 4. Bílkoviny 5. Tuky 6. Vitaminy 7. Minerální látky 8. Voda,vodní bilance pitný režim 9. Doplňky výživy 10. DOplňky výživy 11. Výživa před, při a po tréninku 12. Výživa ve sportu u specifických skupin obyvatel 13. Zápočet
Syllabus (in Czech)
  • 1. úvod - význam výživy ve sportu 2. Energetická bilance 3. Sacharidy 4. Bílkoviny 5. Tuky 6. Vitaminy 7. Minerální látky 8. Voda,vodní bilance pitný režim 9. Doplňky výživy 10. DOplňky výživy 11. Výživa před, při a po tréninku 12. Výživa ve sportu u specifických skupin obyvatel 13. Zápočet
Assessment methods (in Czech)
ukončneí - zápočet - zápočtová písemka
Language of instruction
Czech
Further Comments
Study Materials
The course is also listed under the following terms Autumn 2008, Spring 2009.
  • Enrolment Statistics (Spring 2008, recent)
  • Permalink: https://is.muni.cz/course/fsps/spring2008/bp304