Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
This blog is written by
PhotographsFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Blog owners: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Right to read: anyone on the Internet, a specific group of users: FI:CVT FI
Right to post comments: a specific group of users: FI:CVT FI
6. 6.
2005

Pozvánka: Dovolujeme si Vás pozvat na Britsko-česko-slovenský seminář (9.6.2005)

  • RSS
Not rated yet.
Novinky

Dovolujeme si Vás pozvat na Britsko-česko-slovenský seminář pracovníků univerzitní administrativy věnovanému vedení univerzitní administrativy a také informačním technologiím v této oblasti. Ve čtvrtek 9. června 2005 v dopoledních hodinách představí Mgr. Miroslava Misáková Informační systém Masarykovy univerzity v příspěvku "Univerzitní systém: kroky k realizaci pokročilého strategického nástroje".
Ve své přednášce bude klást otázky a odpovídat na ně:
Co by měla vysoká škola požadovat od informačního systému, aby byl tento skutečně strategickým nástrojem? Jak dosáhnout toho, aby systém žil, byl potřebný a používaný? Jaké možnosti takový systém škole otevírá? Jaké služby by měl systém nabízet? Co je potřeba vyřešit, chceme-li systém zavést?
Celý příspěvek Mgr. Mirky Misákové "Univerzitní systém: kroky k realizaci pokročilého strategického nástroje" se nachází na http://is.muni.cz/clanky/2005_uniad.pl.

 

6. června 2005

Not read yet0 commentspermalink
« Konference SCO 2005 očima účastníka (6. 6. 2005 05:00) | Větší podpora dalšího z formátů pro ukládání a přenos dokumentů » (21. 6. 2005 00:00)

No comments have been posted yet.