Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
22. 7.
2005

Prezentace Informačního systému MU na konferenci v Austinu

  • RSS
Dosud nehodnoceno.
Novinky
Po nedávném úspěchu, kterého dosáhl Informační systém Masarykovy univerzity získáním prestižního ocenění EUNIS Elite Award 2005, proběhne v těchto dnech další mezinárodní prezentace IS MU, tentokrát na vědecké konferenci v americkém Austinu "The 3rd International Conference on Computing, Communications and Control Technologies". Vzhledem k širokému odbornému zaměření konference v oblasti výpočetních, komunikačních a kontrolních technologiích se bude příspěvek věnovat některým důležitým principům tvorby a provozu rozsáhlých systémů se zaměřením na efektivní zpracování dat.

Konference slouží k výměně zkušeností, prezentují se zde systémy, které jsou postaveny na moderních neotřelých principech, a tak vedle reálných služeb, které denně IS MU poskytuje svým uživatelům, se naskytne možnost zúročit zkušenosti a nabídnout způsob řešení vybraných problémů jako inspiraci ke zlepšení kvality služeb i v jiných oblastech nasazení informačních systémů.

Příspěvek RNDr. Miroslava Křipače z Vývojového týmu IS MU se zaměří na víceúrovňové databázové clustery a proběhne v úterý 26. července 2005 v konferenčím centru v Austinu od 9 hodin místního času.

22. července 2005

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Informační systém MU obdržel prestižní ocenění EUNIS ELITE AWARD 2005! (24. 6. 2005 00:00) | První pomoc prvákům" (důležité informace pro začínající studenty) » (22. 7. 2005 05:00)

Zatím žádné komentáře.