Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
This blog is written by
PhotographsFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Blog owners: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Right to read: anyone on the Internet, a specific group of users: FI:CVT FI
Right to post comments: a specific group of users: FI:CVT FI
6. 10.
2005

Red Hat představil plány své expanze na Fakultě informatiky

  • RSS
Not rated yet.
Novinky

Ve středu 5. října 2005 přednesl před více než sto osmdesáti posluchači Fakulty informatiky MU přednášku o strategii dalšího rozvoje americké společnosti Red Hat, Inc. její výkonný viceprezident pro technický vývoj Paul Cormier, který spolu s prezidentem společnosti Matthewem Szulikem navštívil Brno, aby na schůzkách s premiérem, vicepremiérem, primátorem a vedením Masarykovy univerzity dojednávali podrobnosti založení nové velké pobočky této firmy v tomto městě.

Na setkání se zástupci Vývojového týmu IS MU, které následovalo bezprostředně po přednášce, se hovořilo zejména o ryze praktických zkušenostech s produkty společnosti Red Hat, které se hojně využívají při provozu a vývoji Informačního systému MU i v celé řadě dalších projektů Fakulty informatiky. Během jednání došlo také na otázky možné intenzivnější spolupráce s Fakultou informatiky jak v rámci výzkumu a vývoje v oblasti tvorby softwarových systémů, tak v rámci vytváření nových oborů studia na Fakultě informatiky zaměřených na systémy s otevřeným zdrojovým kódem.

Celý článek na http://is.muni.cz/clanky/2005_RedHat_navsteva.pl.

 

6.října 2005

Not read yet0 commentspermalink
« Výběr sportu studenty MU (22. 9. 2005 05:42) | Napsali o is.muni.cz » (24. 10. 2005 00:00)

No comments have been posted yet.