Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
This blog is written by
PhotographsFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Blog owners: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Right to read: anyone on the Internet, a specific group of users: FI:CVT FI
Right to post comments: a specific group of users: FI:CVT FI
16. 4.
2006

Návštěva ministryně informatiky - pozvánka na přednášku (24.4.2006)

  • RSS
Not rated yet.
Novinky
Při příležitosti návštěvy ministryně informatiky paní Dany Bérové na Fakultě informatiky v pondělí dne 24. dubna 2006 v odpoledních hodinách si Vás dovolujeme pozvat na přednášku náměstka ministryně Vladimíra Hořejšího, která se koná ve 14 hodin na FI MU, v přednáškovém sále D3 (Botanická 68a, Brno)

INFORMAČNÍ SYSTÉMY VE STÁTNÍ SPRÁVĚ,

jejíž součástí je i diskuse se studenty.

V programu návštěvy paní ministryně je seznámení se s vysokou úrovní využití informačních technologií na Masarykově univerzitě, s efektivitou, zjednodušením a zkvalitněním interakce mezi studenty a školou prostřednictvím Informačního systému MU oceněného cenou EUNIS Elite Award. Paní ministryně shlédne prezentaci IS MU, které je věnována významná část jejího programu, a navštíví některá pracoviště Fakulty informatiky, a seznámí se s výhledy řešení v oblasti vnitřního finančního clearingu nebo v oblasti zpracování digitalizovaných medicínských dat na MU.

16. dubna 2006

Not read yet0 commentspermalink
« SOUTĚŽ: PĚTISTÝ MILIÓNTÝ klik v Informačním systému (13. 4. 2006 05:00) | SOUTĚŽ: PĚTISTÝ MILIÓNTÝ klik v Informačním systému - vyhodnocení » (26. 4. 2006 00:00)

No comments have been posted yet.