Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
22. 12.
2007

Ohlédnutí za podzimními konferencemi

  • RSS
Dosud nehodnoceno.
Novinky

Konference ICTE'2007 se zabývá tématy využívání informačních a komunikačních technologií ve vzdělávání. Využili jsme této příležitosti v Rožnově pod Radhoštěm k představení naprosté novinky v oblasti aplikací ve studijních informačních systémech - Obchodního centra MU, které slouží k propagaci a zejména prodeji vzdělávacích aktivit na MU. Příspěvek zástupců vývojového týmu IS MU nesl název "Obchodní centrum MU pro prodej e-learningových kurzů".

Celý příspěvek na konferenci můžete nalézt v článku zde.

Také DATAKON 2007 je konference zaměřená na teoretické a technické základy, nejlepší postupy a vývojové trendy v oblasti využití informačních technologií při budování informačních systémů včetně výsledků jejich aplikace v praxi. Zvaná přednáška členů vývojového týmu IS MU "Informační systém MU: architektura a implementace v rozsáhlém prostředí velké organizace" představila hlavní principy architektury systému.

Celý příspěvek na konferenci můžete nalézt v článku zde.

22. prosince 2007

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Nebezpečí číhající na uživatele IS MU (ale nejen na ně) (22. 12. 2007 05:00) | Průvodce semestrem pro učitele » (22. 12. 2007 05:49)

Zatím žádné komentáře.