Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
This blog is written by
PhotographsFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Blog owners: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Right to read: anyone on the Internet, a specific group of users: FI:CVT FI
Right to post comments: a specific group of users: FI:CVT FI
10. 2.
2008

MU otevřela pro uchazeče o studium internetová diskusní fóra

  • RSS
Not rated yet.
Novinky
Uchazeči o studium na Masarykově univerzitě mohou snadno získat odpovědi na své dotazy související s přijímacím řízením. Masarykova univerzita pro ně nově otevřela v Informačním systému MU internetová diskusní fóra, která tvoří prostor pro neformální komunikaci uchazečů mezi sebou. Diskusní témata jsou rozdělena tematicky a studenti tak mohou diskutovat k tématům jako jsou povinnosti s přijímacím řízením spojené, doklady a platby, odvolání, testy studijních předpokladů, přípravné kurzy, studium na MU a další. Ačkoli tato diskusní fóra byla otevřena teprve nedávno, je na stránkách e-přihlášky v Informačním systému Masarykovy univerzity vidět, jak se rychle komunikace jejich prostřednictvím rozvinula a jak jsou pro uchazeče užitečná.

Diskusní fóra můžete sledovat na stránkách e-přihlášky na stránkách e-přihlášky.

Celou tiskovou zprávu naleznete zde.

10. února 2008

Not read yet0 commentspermalink
« Informační systém vyvolával doslova bouře (10. 2. 2008 05:00) | Výherci soutěže o MILIARDTÝ klik v IS MU » (10. 2. 2008 05:49)

No comments have been posted yet.