Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
This blog is written by
PhotographsFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Blog owners: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Right to read: anyone on the Internet, a specific group of users: FI:CVT FI
Right to post comments: a specific group of users: FI:CVT FI
29. 2.
2008

Vylepšené Rozpisy studentů - studenti tvůrci témat

  • RSS
Not rated yet.
Novinky
Předmětová agenda Rozpisy studentů, kterou uživatelé najdou v Záznamníku učitele, ulehčuje práci učitelům, kteří nechávají studenty zpracovávat seminární práce, referáty nebo skupinové projekty. Učiteli agenda doposud nabízela možnost založit "balík" a v jeho rámci specifikovat "témata/varianty" referátů, seminárních prací apod. Studenti si mohli tato témata v definované době registrovat. Vkládání vlastních návrhů témat agenda studentům nepovolovala.

Proto byla do agendy přidána volba "student má právo vložit téma". Bude-li učitel nyní chtít, mohou se studenti podílet na tvorbě témat a sami si témata, která chtějí zpracovávat, vymýšlet a učiteli navrhovat. Vyučující má samozřejmě právo studentem navržené téma potvrdit nebo zamítnout. Informovanost studenta i učitele o založení a schválení tématu zajistí automaticky odeslaný e-mail.



Obr. 1: Ilustrační příklad - Vyučující studentům v balíku povolí témata vytvářet (očima učitele)



Obr. 2: Ilustrační příklad - Student zvolené téma uloží a zaregistruje si ho (očima studenta)



Obr. 3: Ilustrační příklad - Vyučující má přehled o tématech a je na něm, zda je studentům schválí (očima učitele)

Kompletní nápovědu k agendě nalezne uživatel v autentizované části IS MU: Osobní administrativa -> Nápověda -> Rozpisy studentů.

29. února 2008

Not read yet0 commentspermalink
« Výherkyně miliardtého kliku v IS MU (29. 2. 2008 05:49) | Barevné skenování ručně psaných písemek » (12. 3. 2008 00:00)

No comments have been posted yet.