Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
21. 4.
2008

Prezentace o multimédiích a e-learningu

  • RSS
Dosud nehodnoceno.
Novinky – e-learning

Prezentace multimediálních pomůcek a e-learningu na MU

je určena především vyučujícím na Masarykově univerzitě, protože je zaměřena na téma

E-learning a multimédia na MU aneb co se podařilo nasadit do výuky

Ve čtvrtek 24. dubna 2008 od 9:00 do 12:00 proběhne na Právnické fakultě (ul. Veveří 70, Brno, místnost 038) veřejná prezentace "E-learning a multimédia na MU, aneb co se podařilo nasadit do výuky".

Prezentace je připravena pro vyučující MU, kteří se zajímají o e-learning a jeho nasazení do výuky v rámci IS MU. Zkušenosti a výsledky dosažené ve spolupráci s konkrétními vyučujícími ze všech fakult MU přijdou prezentovat pracovníci týmů e-techniků a servisního střediska. K vidění budou ukázky multimediálních výukových pomůcek, např. animace a interaktivní tutoriály, dále možnosti, které má vyučující, chce-li do výuky připravit jako studijní materiál videa či audia, nebo výsledek práce grafika, který učitelovy studijní texty sjednotí, upraví navigační prvky a dá jim líbivou obálku. Více informací o programu najdete zde.

Prezentace je organizovaná na podporu rozvojového projektu "Podpora tvorby multimediálních vzdělávacích pomůcek ve výuce na MU", v jehož rámci mohou vyučující MU zdarma využívat služeb e-techniků a servisního střediska, které učiteli zajistí technické řešení při tvorbě multimédií pro výuku.

Na prezentaci srdečně zvou e-technici, pracovníci servisního střediska a řešitelka projektu prof. RNDr. Ivana Černá, CSc., prorektorka pro informační technologie MU.


Obr. 1: Pozvánka s programem

21. dubna 2008

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Aplikace Poplatky za studium bez kalkulačky (21. 4. 2008 00:00) | Proč nepodceňovat bezpečnost » (21. 4. 2008 05:42)

Zatím žádné komentáře.