Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
This blog is written by
PhotographsFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Blog owners: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Right to read: anyone on the Internet, a specific group of users: FI:CVT FI
Right to post comments: a specific group of users: FI:CVT FI
10. 11.
2009

Výjimka pro nehodnocení předmětu ve studentské anketě

  • RSS
Not rated yet.
Novinky

Studenti MU mají prostřednictvím Informačního systému Masarykovy univerzity (IS MU) možnost každý semestr anonymně hodnotit úroveň výuky a kvalitu vyučujících jednotlivých předmětů. Ke každému předmětu, který si v daném období zapsali, se mohou vyjádřit pomocí tzv. studentské ankety. Pokud se student vyjádří k alespoň polovině zapsaných předmětů (nebo k alespoň deseti předmětům), získá posléze přístup k výsledkům ankety.

Až dosud byly do ankety automaticky zařazovány všechny předměty vyučované v konkrétním semestru. Mezi nimi se mnohdy vyskytují také takové, jejichž náplň nelze z nějakého důvodu hodnotit, např. náplní předmětu je samostatná práce (Diplomové práce, Semestrální kolokvium). Díky nové funkci je možné tyto předměty ručně z ankety vyřadit, čímž se snižuje míra zkreslení jejích výsledků. Tyto předměty současně nenavyšují počet předmětů, které musí student vyplnit, aby měl přístup k vyhodnocení výsledků celé ankety.

Vyřazení předmětu z ankety je možné nastavit v Úpravě základních údajů, v Katalogu předmětů. Měnit tyto údaje je v kompetenci garanta předmětu.

Garant předmětu může vyřadit nevhodné předměty ze studentské ankety.

Obr. 1: Garant předmětu může vyřadit nevhodné předměty ze studentské ankety.

Více k úpravě základních údajů o předmětu v IS MU v Nápovědě Osobní administrativa → Nápověda → Katalog předmětů .. Plnění základních údajů předmětu.

10. listopadu 2009

Not read yet0 commentspermalink
« Nová verze Vývěsky v IS MU (10. 11. 2009 05:42) | Mapy budovy a plánky místností » (22. 12. 2009 00:00)

No comments have been posted yet.