Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
22. 12.
2009

Mapy budovy a plánky místností

  • RSS
Vtipné | 2 | 2
Novinky

Pracovníci vývojového týmu Informačního systému Masarykovy univerzity (IS MU) hledali způsob, jak usnadnit svým uživatelům orientaci mezi množstvím budov, pracovišť a výukových místností, které má MU k dispozici.

IS MU umožňuje zobrazit informace o místnostech, v nichž probíhá výuka. Uživatel si ve svém rozvrhu rozklikne místnost, která je uvedena u předmětu, dne a hodiny výuky. Podobně se lze k mapkám dostat i z osobní stránky vyučujících a zaměstnanců MU, kteří zde mají uvedenou svou kancelář. Kromě kapacity, typu místnosti či jejího vybavení si uživatel zjistí i celkovou lokaci budovy s danou místností. Dále byly přidány odkazy na zobrazení místnosti na mapě budovy. Pro lepší orientaci v budovách je také možné zobrazit si vícevrstevné PDF zobrazující cestu budovou k dané místnosti (aktuálně pouze vybrané místnosti v budově Fakulty informatiky na ulici Botanická 68a).

Informace o místnosti D3 na Fakultě informatiky.

Obr. 1: Informace o místnosti D3 na Fakultě informatiky.

Příklad pro místnost D3:
http://is.muni.cz/kontakty/mistnost.pl?id=2362

Vícevrstvé PDF místnosti D3 na Fakultě informatiky.

Obr. 2: Vícevrstvé PDF místnosti D3 na Fakultě informatiky.

22. prosince 2009

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Výjimka pro nehodnocení předmětu ve studentské anketě (10. 11. 2009 05:49) | Načítání publikací z citačních záznamů » (22. 12. 2009 05:00)

Zatím žádné komentáře.