Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
This blog is written by
PhotographsFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Blog owners: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Right to read: anyone on the Internet, a specific group of users: FI:CVT FI
Right to post comments: a specific group of users: FI:CVT FI
22. 2.
2010

Deníček ISu

  • RSS
Not rated yet.
Novinky

Blogování je v dnešní době velmi populární a člověk se skrze tyto webové zápisníky dozvídá mnoho zajímavých informací. I proto byla v Informačním systému Masarykovy univerzity (IS MU) v roce 2008 implementována možnost vytvářet si osobní blogy, blogy pro Mé známé nebo absolventské a tematické blogy. Pokud vás zajímají čerstvé novinky a zprávy z dění kolem IS MU, tak právě pro vás tu je blog "Deníček - Co je nového v IS MU", který naleznete na adrese https://is.muni.cz/auth/blog/ismu_denicek/. Do tohoto blogu své příspěvky vkládají provozovatelé, vývojáři a další pracovníci z prostředí okolo IS MU.

Příklad příspěvků v blogu.

Obr. 1: Příklad příspěvků v blogu.

V současné době je na tomto blogu umístěno několik desítek zpráv, které své čtenáře informují o novinkách, vylepšeních, opravách a dalších záležitostech týkajících se IS MU. Jednotlivé zprávy jsou tříděny chronologicky od nejnovějších a pro větší přehlednost jsou zařazeny do skupin, pojmenovaných dle cílové skupiny uživatelů pro které je zpráva zajímavá či užitečná.

Kategorie a členění příspěvků v Deníčku.

Obr. 2: Kategorie a členění příspěvků v Deníčku.

Tento blog si bere za cíl aktuálně informovat o dění kolem IS MU. Tudíž pokud chcete mít ty nejčerstvější informace, je tento blog určen právě pro vás. Již samozřejmostí je podpora odebírání těchto zpráv pomocí RSS kanálu do vaší oblíbené čtečky, takže vám žádná novinka v IS MU neunikne.

Více informací k blogům v IS lze nalézt v Nápovědě Osobní administrativa → Nápověda → Komunikace .. Blogy.

22. února 2010

Not read yet0 commentspermalink
« Ukládání e-mailů do organizačních pokynů ve Správci souborů (20. 1. 2010 05:42) | Možnosti využití štítků v Publikacích » (22. 2. 2010 05:00)

No comments have been posted yet.