Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
This blog is written by
PhotographsFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Blog owners: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Right to read: anyone on the Internet, a specific group of users: FI:CVT FI
Right to post comments: a specific group of users: FI:CVT FI
6. 5.
2010

Archiv modifikací značky IS MU

  • RSS
Not rated yet.
Novinky

Příjemným zpestřením v Informačním systému Masarykovy univerzity (IS MU) jsou modifikace značky IS. Ty jsou připravovány ve spolupráci vývojového týmu IS MU a týmu Servisního střediska pro e-learning při IS MU.

Obr. 1: Základní podoba značky IS MU.

Jednotlivé varianty značky se zobrazují na autentizovaných stránkách IS MU k nejrůznějším příležitostem. Historicky první byla na jaře roku 2009 graficky upravená značka u příležitosti X. výročí Informačního systému Masarykovy univerzity. Uživatelé si dále mohli všimnout značky upomínající na Olympijské hry ve Vancouveru, ale též její další varianty např. k prvnímu jarnímu dni.

V sekci Design v IS MU, kde si lze zvolit vlastní vzhled Informačního systému MU, byl nyní přihlášeným uživatelům zpřístupněn k nahlížení Archiv modifikací značky IS.

Obr. 2: Modifikace značky IS MU.

V archivu jsou chronologicky seřazeny všechny dosavadní podoby značky IS MU. Postupně sem budou vkládány i další obrázky související s designem ISu, které tým Servisního střediska pro e-learning a vývojový tým IS MU společně nakreslí.

Pokud na některého uživatele IS MU změny značek působí rušivě, má možnost zobrazení graficky upravených značek zakázat. Zákaz se pak vztahuje nejen na aktuálně zveřejněnou úpravu značky, ale i na všechny následující.

Vývojový tým IS MU tímto děkuje svým uživatelům za podněty k úpravám značky a těší se na další nápady. Zároveň se těší z každého kladného ohodnocení tohoto drobného osvěžení při práci se systémem.

Více informací k Designu lze nalézt v Nápovědě Osobní administrativa → Nápověda → Jiné .. Design.

6. května 2010

Not read yet0 commentspermalink
« Poplatková aplikace umožňuje vést veškeré úkony v elektronickém spisu (20. 4. 2010 05:49) | Obnovování exspirovaných a zrušených zpráv na Vývěsce » (6. 5. 2010 05:00)

No comments have been posted yet.