Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
20. 12.
2010

Dárky, i vánoční, lze zakoupit v Obchodním centru MU

  • RSS
Dosud nehodnoceno.
Novinky

Čas vánočních svátků se nezadržitelně blíží a řada z nás hledá na poslední chvíli ten pravý dárek, který by potěšil někoho blízkého. Každoročně narůstají nákupy v internetových obchodech, a tak není divu, že lze originální a zajímavé dárky (nejen vánoční) vybrat i z nabídky Obchodního centra MU. Velkou výhodou nákupu je možnost nakupovat odkudkoliv, stačí se připojit k internetu. Vybírat lze v klidu a pohodlí domova. Zaplatit je možné obvykle převodem z účtu, u některých nabídek dokonce přímo kartou online.

Několik tipů pro inspiraci:

Klasickým a velmi oblíbeným dárkem jsou knihy. Nakladatelství MU nabízí jak publikace odborné, tak řadu populárně-naučných. Vhodným dárkem nejen pro absolventa může být kupříkladu publikace Masarykova univerzita v Brně: Příběh vzdělání a vědy ve střední Evropě.

Všechny, kteří se rádi vzdělávají, může potěšit zakoupení jazykového kurzu. Velký výběr kurzů pro různě pokročilé nabízí Jazyková škola při Filozofické fakultě MU. Kdo už běžnými cizími jazyky vládne, mohl by ocenit lekce jazyků méně tradičních, kupříkladu norštiny – Norština pro začátečníky a mírně pokročilé. Milovníci sportu si jistě vyberou z pravidelných hodin pohybových aktivit, které pořádá Fakulta sportovních studií. Jde například o pilates, spinning, bodystyling a spoustu dalších.

Znalci vína mohou ochutnat Svatovavřinecké, ročník 2007, kterým se prezentuje Ekonomicko-správní fakulta (další předměty). Vhodným doplňkem k láhvi dobrého vína bude zcela jistě chladič na víno, taktéž s logem fakulty.


20. prosince 2010

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Odpovědníky obohacené o další funkce pro učitele (18. 12. 2010 05:42) | Barevné ikonky oživují Interaktivní osnovy » (7. 1. 2011 00:00)

Zatím žádné komentáře.