Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
21. 10.
2011

IS MU v komiksech na výstavě Labyrint poznání

  • RSS
Zajímavé | 1 | 1
Novinky

S Informačním systémem Masarykovy univerzity se rok můžete setkávat i v rámci expozice Fakulty informatiky pro výstavu Labyrint poznání. Výstava je umístěna v Technickém muzeu v Brně (TMB) a interaktivní formou prezentuje brněnské státní vysoké školy.

Fakulta informatiky návštěvníkům ve své expozici prezentuje, jak lze prostřednictvím informačního systému a informatických prostředků proměnit procesy na vysoké škole a docílit prostředí, ve kterém se studentům dobře nejen studuje, ale ve kterém snadno vyřeší každou administrativní záležitost. Formou komiksových příběhů poznají návštěvníci, že je Informační systém nedílnou součástí studentského života, pomáhá jim a nabízí spoustu možností.

Obr. 1: Úvodní obrazovka interaktivní prezentace.

Interaktivní prezentace je na výstavě umístěna na dotykové obrazovce po celou dobu výstavy, tedy od 4. 10. 2011 do září 2012. Její on-line verzi si můžete prohlédnout na adrese http://is.muni.cz/klara.

Obr. 2: Náhled pultu s dotykovou obrazovkou na výstavě v TMB.

Obr. 3: Každý komiks je zakončen informačním rámečkem „O čem je tento příběh“, který shrnuje a případně doplňuje prezentované informace.

21. října 2011

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Open space konference o e-learningu IS MU (21. 10. 2011 12:39) | Archivovaná sdělení » (5. 12. 2011 10:29)

Zatím žádné komentáře.