Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
This blog is written by
PhotographsFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Blog owners: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Right to read: anyone on the Internet, a specific group of users: FI:CVT FI
Right to post comments: a specific group of users: FI:CVT FI
30. 1.
2012

Hodnocení stravovacích zařízení SKM

  • RSS
Interesting | 1 | 1
Novinky

Vývojový tým Informačního systému Masarykovy univerzity (IS MU) implementoval nové aplikace, díky nimž mohou studenti a zaměstnanci MU vyjádřit svůj názor na jednotlivá stravovací zařízení Správy kolejí a menz (SKM).

V prosinci loňského roku skončil první běh stravovací ankety, jejíž vyhodnocení najdou uživatelé na titulní stránce ISu v sekci Stravování -> Výsledky (textová sdělení jsou dostupná pouze odpovědným pracovníkům SKM a MU).

Obr. 1: Ukázka výsledků ankety.

Nyní, od 1. 1. 2012 do 30. 6. 2012, probíhá automaticky druhý sběr stravovací ankety. V anketě mohou uživatelé vyjádřit svou spokojenost s kvalitou pokrmů, s nabídkou a provozem menzy či cenovou politikou SKM. Anketa je anonymní a hodnocení lze po dobu sběru průběžně upravovat.

Obr. 2: Hodnocení stravovacích zařízení.

Výstupy z této aplikace se zpracovávají dvakrát ročně a výsledky slouží Komisi pro stravovací politiku a vedení SKM jako podklady pro zlepšování služeb.

Kromě hodnocení v anketě mohou uživatelé také zaslat podnět ke konkrétnímu stravovacímu zařízení. Tyto podněty se zpracovávají jedenkrát denně a předávají se odpovědným pracovníkům jednotlivých stravovacích zařízení a vedení SKM. Stejně jako anketa je zaslání podnětu anonymní.

Obr. 3: Zaslání podnětu pracovníkům SKM.

Odkazy na aplikace:

Osobní administrativa -> Stravování .. Hodnocení stravovacích zařízení

Osobní administrativa -> Stravování .. Zaslání podnětu SKM.

30. ledna 2012

Not read yet0 commentspermalink
« Text rozhodnutí ve věcech studia v elektronické podobě (10. 1. 2012 11:12) | Vyhledávání v rozvrhu a snazší výběr seminárních skupin » (30. 1. 2012 13:01)

No comments have been posted yet.