Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
21. 2.
2012

Již 100 informačních kapek o IS MU

  • RSS
Dosud nehodnoceno.
Novinky

Od září roku 2009 se prostřednictvím obrazovek na fakultách již zobrazilo něco málo přes 100 slajdů akce "IS po kapkách" připravované Vývojovým týmem Informačního systému MU (IS MU). Slajdy, které oslovují jak studenty, tak i učitele, se rozšířily z pilotního provozu na Fakultě informatiky na další fakulty. Aktuálně se zobrazují také na obrazovkách na Pedagogické fakultě, Ekonomicko-správní fakultě a na několika obrazovkách v budovách univerzitního kampusu.

Obr. 1: Tipy z ISu mohou studenti vidět například v univerzitním kampusu.

"Kapky" jsou symbolem pro rychlé, stručné dávkování tipů a informací o IS MU. Proto studenti a učitelé vždy vidí jen část „kapek“. Sady slajdů jsou vybírány podle období, ke kterému se vztahují, např. na každý semestr, zkouškové, na registraci předmětů atd. Pro širší možnost propagace byl spuštěn také virtuální monitor.

Obr. 2: Virtuální monitor IS po kapkách.

Další informace naleznete v novince IS po kapkách.

Všechny kapky jsou k dispozici na blogu.

21. února 2012

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Změny ve výpisu informací o předmětu (21. 2. 2012 10:16) | Objednávání zdravotních prohlídek pro zaměstnance » (21. 2. 2012 11:52)

Zatím žádné komentáře.