Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
26. 3.
2012

Nová vývěska 3denní inzerce

  • RSS
Zajímavé | 1 | 1
Novinky

Na základě podnětů od uživatelů využívajících službu Inzerce na Vývěsce - elektronické nástěnce - přichází Vývojový tým Informačního systému Masarykovy univerzity (IS MU) s novou vývěskou 3denní inzerce. Tato vývěska si klade za cíl udržovat inzeráty aktuální a zamezit tak zahlcení čtenářů neplatnými nabídkami.

Vývěska je důležitým komunikačním kanálem v rámci Masarykovy univerzity a Inzerce je jednou ze sekcí Vývěsky, kam mohou uživatelé IS MU vkládat inzeráty do různých podsekcí (Prodám, Koupím, Práce, …). Dříve bylo možné vkládat na vývěsku Inzerce zprávy s dlouhou expirací a velké množství inzerátů tak po několika dnech ztratilo platnost. Z tohoto důvodu Vývojový tým IS MU rozdělil původní vývěsku Inzerce na sekce 3denní inzerce a Inzerce.

Obr. 1: Rozcestník Inzerce.

3denní inzerce se od Inzerce liší ve zkrácené třídenní expirační lhůtě vloženého inzerátu. Čtenář inzerátu umístěného v 3denní inzerci tak bude mít větší jistotu, že inzerát je aktuálně platný. Naopak na vývěsce Inzerce budou nadále zůstávat vystaveny i staré a často neaktuální inzeráty. Inzerenti jsou o blížícím se konci platnosti svých inzerátů informováni automatickým e-mailem a mohou expiraci inzerátů libovolněkrát prodloužit. Uživatelé, kteří nechtějí opakovaně potvrzovat trvající platnost inzerátu, nebo nechtějí být obtěžováni automatickými e-maily, které o blížící se expiraci informují, mohou zvolit sekci Inzerce, která je bez regulace.

O Vývěsce v IS MU jsme vás již dříve informovali v novinkách Obnovování expirovaných a zrušených zpráv na Vývěsce a Nová verze Vývěsky v IS MU.

Bližší informace o Vývěsce najdete v Nápovědě.

26. března 2012

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Přehrávání videí on-line v IS MU snadno a rychle (26. 3. 2012 11:52) | Označování oblíbených příspěvků v diskusních fórech » (26. 4. 2012 08:20)

Zatím žádné komentáře.