Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
26. 4.
2012

Prodej elektronických knih v Obchodním centru

  • RSS
Dosud nehodnoceno.
Novinky

V Obchodním centru MU si zákazníci nově mohou zakoupit elektronické knihy. Rozšiřuje se tak nabídka publikací, kdy klasické tištěné knihy jsou úspěšně nabízeny již několik let.

Podobně jako u tištěných publikací prodávaných na adrese https://is.muni.cz/obchod/knihy/ je možné elektronickou knihu pohodlně objednat pomocí internetového prohlížeče. Samotná kniha se nabídne ke stažení přímo v Obchodním centru, ihned po přijetí platby. V případě platby kartou tak zákazník má knihu k dispozici prakticky okamžitě. E-knihy jsou distribuovány ve formátu PDF, který je velmi rozšířený a výhodný pro uživatele, neboť programy pro čtení tohoto formátu jsou dostupné zdarma. Je tedy možné knihu snadno uložit na různá zařízení včetně čteček elektronických knih a moderních mobilních telefonů.

Obr. 1: Odkaz na stažení e-knihy nalezne zákazník v přehledu svých objednávek.

V pilotním provozu nabídla e-knihu Právnická fakulta.

Následně nabídku rozšířilo Nakladatelství MU, které nyní nabízí v elektronické verzi tři tituly z různých oborů.

O Obchodním centru jsme vás informovali již dříve v novinkách Nový způsob platby v Obchodním centru MU a Dárky, i vánoční, lze zakoupit v Obchodním centru MU.

26. dubna 2012

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Vyhledávání volné místnosti v daném časovém intervalu (26. 4. 2012 08:23) | Tisk překladu diplomu do anglického jazyka » (12. 6. 2012 13:47)

Zatím žádné komentáře.