Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
26. 4.
2012

Vyhledávání volné místnosti v daném časovém intervalu

  • RSS
Dosud nehodnoceno.
Novinky

Vývojový tým Informačního systému MU (IS MU) realizoval další úpravy agendy Rozvrh. Nyní byla implementována možnost vyhledávání volné místnosti podle zadaných kritérií. Tato aplikace usnadní výběr při rezervaci místností a uživatelům bez práva na rezervaci místností poskytne přehled o obsazenosti učeben.

Obr. 1: Možnosti vyhledávání volné místnosti.

V aplikaci uživatel nejprve zvolí časový interval, ve kterém chce místnost vyhledávat. Pokud má zájem rezervovat místnost v daném časovém intervalu opakovaně, může poté zvolit požadovaný den v týdnu. Dále může výběr omezit na vybranou budovu či dle kapacity místnosti. Pokud si uživatel zobrazí jen místnosti, které smí rezervovat, najde u vyhledaných místností odkaz na rezervační aplikaci s předvyplněnými údaji.

Obr. 2: Odkaz na rezervaci místnosti.

Aplikaci najdou uživatelé v Osobní administrativa -> Rozvrh -> Vyhledávání volné místnosti.

Učitelé pak mohou postupovat přes Osobní administrativa -> Záznamník učitele -> Zkoušení .. vyhledávání volné místnosti.

O předchozích změnách v aplikaci Rozvrh jsme vás informovali v novinkách Vyhledávání v rozvrhu a snazší výběr seminárních skupin a Změny v Rozvrhu usnadňují vizuální orientaci.

26. dubna 2012

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Označování oblíbených příspěvků v diskusních fórech (26. 4. 2012 08:20) | Prodej elektronických knih v Obchodním centru » (26. 4. 2012 08:25)

Zatím žádné komentáře.