Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
15. 8.
2012

Import publikací z www.isvav.cz

  • RSS
Informačně přínosné | 1 | 1
Novinky

V poměrně krátké době přinášíme další novinku o rozšíření agendy Publikace. Vývojový tým Informačního systému MU (IS MU) vytvořil novou aplikaci pro hromadný import publikačních záznamů z www.isvav.cz a rozšířil tak možnosti importu publikací do IS MU z externích databází.

Nová aplikace umožňuje nahrát DBF soubor získaný z www.isvav.cz. Po jeho načtení se zobrazí seznam všech publikací, které jsou v souboru obsaženy. Jednotlivé publikace je možné označením vybrat pro uložení do publikační báze IS MU. Po jejich úspěšném zavedení se zobrazí odkaz na editační formulář, v němž může uživatel vytvořené publikační záznamy zkontrolovat a případně upravit.

Obr. 1: Aplikace pro import publikací z www.isvav.cz.

Aplikace neoznačuje záznamy pro přenos do RIVu. V případě potřeby je možné záznam pro přenos označit v aplikaci pro úpravu publikace.

Aplikace je dostupná přes Publikace --> Pomůcky k publikacím/výsledkům --> Import publikací z DBF souboru exportovaného z www.isvav.cz.

O jiných možnostech importu záznamů v agendě Publikace jsme dříve informovali v novinkách Plnění publikací záznamem WoS a Vyhledávání v publikační bázi NK ČR pomocí Publikací.

15. srpna 2012

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Nové aplikační servery IS MU v provozu (10. 7. 2012 15:06) | Modernizace Obchodního centra MU » (15. 8. 2012 08:57)

Zatím žádné komentáře.