Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
This blog is written by
PhotographsFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Blog owners: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Right to read: anyone on the Internet, a specific group of users: FI:CVT FI
Right to post comments: a specific group of users: FI:CVT FI
15. 8.
2012

Nová evidence zahraničních pobytů v IS MU

  • RSS
Interesting | 1 | 1
Novinky

V aplikaci pro evidenci stáží a pobytů byla zveřejněna první část plánovaných změn. Vývojový tým Informačního systému MU (IS MU) nově přidal možnost evidovat koordinátora a dokumenty vztahující se k pobytu u zahraničních studijních pobytů.

Nyní může student v aplikaci určit, kdo je tzv. koordinátorem neboli pověřenou osobou pro jeho pobyt v kolonce "Koordinátor pobytu na domovské instituci". Pro výběr se nabídnou osoby, které stanovila fakulta.

Obr. 1: Výběr koordinátora.

Dále může připojit jednotlivé dokumenty, bez nichž není možné stáž realizovat (např. Transcript of Records, Training Agreement, Learning Agreement, …) v sekci "Dokumenty ke stáži", kam nahraje jejich elektronickou (naskenovanou) verzi. Dokumenty jsou vyžadovány pouze ve formátu PDF.

Obr. 2: Připojení dokumentů ke stáži.

V další fázi úprav bude přidána i volba pro nahrání a následné uznání předmětů v agendě Uznávání.

S touto aplikací souvisí také nová agenda Úřadovny, která byla pro evidenci zahraničních pobytů nastavena každé fakultě na míru. V této agendě budou v rámci jednoho spisu ke každé stáži evidovány jednotlivé dokumenty a předměty, které byly v rámci zahraničního pobytu odstudovány, včetně potvrzení cizí školy.

Aplikace je dostupná přes Osobní administrativa -> Student -> Stáže a pobyty (platí pro novou titulní stranu agendy Student).

Pokud používáte původní verzi agendy Student, najdete aplikaci v Osobní administrativa -> Personální - > Evidence údajů o stážích, studijních a pracovních pobytech.

15. srpna 2012

Not read yet0 commentspermalink
« Modernizace Obchodního centra MU (15. 8. 2012 08:57) | Úspěch v prestižní soutěži na odhalování plagiátů » (15. 8. 2012 09:05)

No comments have been posted yet.