Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
This blog is written by
PhotographsFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Blog owners: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Right to read: anyone on the Internet, a specific group of users: FI:CVT FI
Right to post comments: a specific group of users: FI:CVT FI
27. 2.
2013

Karta absolventa nově v Obchodním centru MU

  • RSS
Not rated yet.
Novinky

Již od roku 2008 funguje jako součást Informačního systému Masarykovy univerzity (IS MU) prostor pro setkávání absolventů, tzv. Absolventská síť. Absolventi mohou po registraci do sítě využívat řadu užitečných aplikací, aktualizovat údaje o své osobě, najít své spolužáky a komunikovat s nimi nebo používat prostor pro ukládání vlastních dat. Od spuštění se do sítě registrovalo již téměř 6 000 absolventů, přičemž noví zájemci o registraci se hlásí téměř každý den.

Jako novinku začala od letošního roku Masarykova univerzita svým absolventům nabízet Kartu absolventa. Karta je nabízena prostřednictvím Obchodního centra MU, kde si zájemci mohou zároveň zvolit, jaký druh odběru preferují. Podmínkou pro nákup karty je absolvované studium na MU a přístup do IS MU. Tento přístup automaticky zůstává zachován všem uživatelům. Absolventi, kteří na MU studovali před vznikem IS MU, pak mohou přístup získat právě pomocí registrace do Absolventské sítě.

Karta absolventa umožňuje využívat vybrané univerzitní služby jako kupříkladu možnost absenčních výpůjček v knihovnách MU, nebo absolventům přináší slevy na nákup celoživotního vzdělání a navíc i řadu komerčních benefitů vně univerzity.

Zájemci (pouze z řad absolventů MU) si mohou kartu zakoupit na zvláštní stránce.

O Absolventské síti jsme vás již informovali v novince Aplikace pro absolventy MU.

27. února 2013

Not read yet0 commentspermalink
« Elektronické uznání předmětů ze zahraničních pobytů (11. 2. 2013 10:38) | Evidence docházky pomocí čipových karet » (27. 2. 2013 15:47)

No comments have been posted yet.