Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
24. 6.
2013

Odpovědi z předmětové ankety v nové podobě

  • RSS
Dosud nehodnoceno.
Novinky

Pro zvýšení účinnosti předmětové ankety přidal Vývojový tým Informačního systému MU (IS MU) novou službu učiteli pro přístup k výsledkům ankety. Na konci každého semestru probíhá v IS MU anonymní sběr zpětné vazby ke kvalitě předmětů prostřednictvím elektronického dotazníku. V dotazníku student hodnotí na stupnici např. zajímavost předmětu, obtížnost obsahu, odbornost učitele apod. Pokud má student zájem vyjádřit se k jednotlivým bodům i slovně, může využít volné odpovědi. Studenti, kteří odpoví na dostatečný počet předmětů, mají přístup k výsledkům ankety po jejím ukončení (bez volných odpovědí). Učitelé naleznou odpovědi ke svým předmětům v aplikaci Učitel.

Od semestru jaro 2013 bude IS po uzavření sběru odpovědí posílat e-mailem každému učiteli zpracovaný souhrn odpovědí k jeho předmětům ve formátu PDF. Studenti tak nemusí mít obavy, že učitel jejich hodnocení výuky přehlédne. Podobný souhrn odpovědí bude zasílán i garantům, kteří tak budou mít k dispozici přehledné hodnocení všech garantovaných předmětů.

Obr. 1: Ukázka souhrnu odpovědí z ankety.

Více o anketě se dozvíte v těchto nápovědách:
Anketa (pro studenty)
Studentská předmětová anketa (pro učitele)
Anonymita ankety

O anketě jsme vás informovali již v novince Výjimka pro nehodnocení předmětu ve studentské anketě.

24. června 2013

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Podání žádosti o skrytí části závěrečné práce (4. 6. 2013 13:15) | IS připomíná studentům studijní povinnosti » (24. 6. 2013 10:54)

Zatím žádné komentáře.