Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
4. 9.
2013

3. ročník Open space konference o e-learningu IS MU

  • RSS
Zajímavé | 1 | 1
Novinky – e-learning

Pracovníci uživatelské podpory Informačního systému Masarykovy univerzity (IS MU) připravili pro učitele a doktorandy MU již třetí pokračování Open space konference o e-learningu IS MU, kterou stejně jako v předchozích letech zaštiťuje rektor MU.

Termín: Středa 11. září 2013, od 8:30

Místo: Atrium, Fakulta sociálních studií MU, Joštova 10, Brno

Hlavní program konference je složen z bloku prezentací a bloku workshopů. V rámci prezentací se o své zkušenosti s videem a animacemi ve výuce, drilem a plně e-learningovým kurzem bez prezenční výuky podělí kolegové z různých fakult. Netradičně je mezi prezentujícími i student, který poreferuje o tom, jak e-learning vnímá on sám.

Také témata workshopů se budou točit kolem e-learningu – vytváření a zabezpečení elektronických testů, využití nových možností, které jsou k dispozici se zprovozněním služeb Google Apps a plagiátů. Obsah jednoho tématu mají možnost ovlivnit i účastníci konference, když do přihlašovacího formuláře sdělí, které nástroje by si rádi vyzkoušeli a poznali. Prostor v hlavním programu vyplní vtipné scénky na téma "běžné používání aplikací v IS MU" v podání organizátorů konference a individuální konzultace nad drobným pohoštěním a šálkem kávy.

Podrobnější informace naleznete na stránkách konference: https://is.muni.cz/auth/do/rect/el/prezentace/11_09_2013/index.html

Registrovat se můžete zdarma v Obchodním centru: http://is.muni.cz/obchod/baleni/68575

Na Vaši účast se těší tým e-techniků, is-techniků a Servisního střediska.

O předchozích ročnících konference jsme Vás informovali v novinkách Open space konference o e-learningu IS MU a Open space konference o e-learningu IS MU II.


logolink OP VK, CZ.1.07/2.2.00/28.0041

4. září 2013

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Proces uznávání zahraničního vzdělání zjednodušuje IS MU (22. 8. 2013 12:33) | Instrukce učitele k předmětové anketě » (23. 9. 2013 11:05)

Zatím žádné komentáře.