Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
13. 12.
2013

Nejčastěji zapisované předměty

  • RSS
Dosud nehodnoceno.
Novinky

Vývojový tým Informačního systému MU (IS MU) vytvořil novou aplikaci, která zobrazuje nejčastěji zapisované předměty v určitém oboru. Studenti při registraci či zápisu předmětů často váhají nad vhodným rozvržením předmětů v průběhu studia, nová aplikace může tento výběr usnadnit.

Obr. 1: Zobrazení nejčastěji zapisovaných předmětů.

Aplikace počítá údaje za poslední čtyři semestry. Procento u jednotlivých předmětů vyjadřuje poměr mezi počtem studií, která mají obor v daném semestru aktivní, a počtem stejných studií, která mají předmět zapsaný. Aplikace zobrazuje pouze předměty, které má zapsáno více než 10 % studií. Podrobnější informace o způsobu výpočtu jsou dostupné přímo v aplikaci.

Aplikaci je dostupná přes: Studium -> Přehledy a statistiky studia -> Studenti nejčastěji zapisují.
Studenti ji naleznou přímo na titulní stránce Studenta: Student -> Začátek semestru .. Registrace a zápis předmětu -> Studenti nejčastěji zapisují.

O aplikacích, které mohou studentům usnadnit výběr předmětů, jsme vás informovali v novinkách Nový design a změny v registrační aplikaci a Označování předmětů pomocí hvězdičky.

13. prosince 2013

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Burza zkušebních termínů (20. 11. 2013 13:22) | Nová verze agendy Rozpisy témat » (13. 12. 2013 13:07)

Zatím žádné komentáře.