Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
18. 12.
2013

Proměny loga IS MU

  • RSS
Zajímavé | 1 | 1
Novinky

Změna vzhledu loga Informačního systému MU (IS MU) při různých událostech se již stala nedílnou součástí systému. Uživatelé se mohou z nového loga těšit během svátků, změn ročních období a při důležitých či zajímavých událostech, jako jsou například volby, olympijské hry nebo předpověď konce světa.

Historie modifikace loga IS MU sahá do roku 2009, kdy bylo použito první upravené logo u příležitosti X. výročí IS MU. Toto logo, i všechna ostatní, která byla od té doby vytvořena, naleznete v aplikaci: Osobní administrativa -> Design -> Archiv modifikací značky IS MU.

Na návrzích podoby loga spolupracuje Vývojový týmu IS MU a Servisní středisko pro e-learning. Návrhy přicházejí často spontánně od jednotlivců z vývojového týmu a po společné diskusi vzniká konečná grafická podoba. Rozhovor s ilustrátorkou posledních návrhů si můžete přečíst na online.muni.cz Měnící se logo Informačního systému MU. Proč a jak.

Modifikace loga je pro tvůrce příjemným zpestřením práce a doufáme, že i většina uživatelů vidí tyto změny jako vítané rozptýlení při plnění studijních a pracovních povinností v IS MU.

Jaké silvestrovské logo jsme si pro Vás připravili letos? Sledujte IS a již brzy se to dozvíte!


18. prosince 2013

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Nová verze agendy Rozpisy témat (13. 12. 2013 13:07) | 4. ročník Open space konference o e-learningu IS MU » (23. 1. 2014 10:22)

Zatím žádné komentáře.