Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
This blog is written by
PhotographsFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Blog owners: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Right to read: anyone on the Internet, a specific group of users: FI:CVT FI
Right to post comments: a specific group of users: FI:CVT FI
27. 2.
2014

Informační kampaně

  • RSS
Not rated yet.
Novinky

Informační systém Masarykovy univerzity (IS MU) propaguje nové či důležité funkce systému prostřednictvím zpráv na Vývěsce a formou příspěvků v Novinkách či Deníčku (autentizováno). Vývojový tým IS MU nyní rozšířil tyto možnosti o Informační kampaně, pomocí kterých může důležité informace lépe zdůraznit a oslovit i specifickou skupinu uživatelů, kterých se aplikace přímo týká.

Kampaně se zobrazují ve formě informačního panelu na titulní stránce IS MU, kde uživatelé naleznou odkazy na propagované aplikace i na jeho skrytí. První informační kampaní v IS MU je upozornění na probíhající hodnocení stravovacích zařízení nebo možnost zaslání podnětu Správě kolejí a menz (více o aplikaci v novince Hodnocení stravovacích zařízení SKM).

Obr. 1: Informační kampaň k hodnocení stravovacích zařízení.

Přehled všech informačních kampaní je kdykoli později dostupný na titulní stránce pod odkazem "Informační kampaně".

Obr. 2: Odkaz na Informační kampaně v rozcestníku.

O jiných formách propagace funkcí IS MU jsme vás informovali v novinkách Novinky ze světa IS MU v blogu nebo Deníček ISu.

27. února 2014

Not read yet0 commentspermalink
« Nový způsob zobrazování grafů (27. 2. 2014 09:24) | Ohlédnutí za 4. open space konferencí o e-learningu IS MU » (4. 4. 2014 10:27)

No comments have been posted yet.