Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
1. 9.
2014

Vyhledávat místnosti lze podle nového kritéria

  • RSS
Dosud nehodnoceno.
Novinky

Vývojový tým Informačního systému MU (IS MU) rozšířil možnosti vyhledávání volných místností. Nově lze vyhledávat také podle minimálního časového intervalu, na který uživatel potřebuje místnost rezervovat.

Aplikace pro vyhledávání volné místnosti umožňuje vyhledat místnost ve zvoleném časovém intervalu a dle zvolených kritérií (budova, kapacita apod.). Pokud tedy uživatel potřebuje najít místnost v určitém dni a hodině, stačí zadat časový interval a vybrat vhodnou místnost. Novinkou je možnost zadat počet minut, po které má být místnost volná. Uživatel tak může zvolit i vícedenní časový interval a následně si vybrat ze všech místností, které jsou volné alespoň po zvolenou dobu (zadanou v minutách).

Obr. 1: Nová možnost vyhledávání volných místností.

Aplikaci je dostupná přes Osobní administrativa -> Rozvrh -> Vyhledávání volné místnosti.

Učitelé pak mohou postupovat i přes Osobní administrativa -> Záznamník učitele -> Zkoušení .. Vyhledávání volné místnosti.

O aplikaci jsme vás dříve informovali v novince Vyhledávání volné místnosti v daném časovém intervalu.

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Změna chování atributu usnadní vypsání předmětu (1. 9. 2014 10:03) | Agenda Životopisy se představuje v nové podobě » (1. 9. 2014 10:07)

Zatím žádné komentáře.