Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
1. 9.
2014

Agenda Životopisy se představuje v nové podobě

  • RSS
Dosud nehodnoceno.
Novinky

Každý uživatel Informačního systému MU (IS MU) si může vytvořit životopis, který jej bude prezentovat veřejně na Internetu nebo v rámci školy prostřednictvím jeho Osobní stránky. Nyní Vývojový tým inovoval design agendy pro správu životopisů a doplnil několik nových funkcí.

Designové úpravy zaznamenala jak úvodní stránka pro manipulaci s životopisy, tak i samotný formulář pro vkládání/úpravu životopisů. Životopisy se přehledně zobrazují v tabulce s nabídkou všech dostupných operací (zobrazení, úprava, zrušení či zveřejnění).

Obr. 1: Úvodní stránka pro manipulaci s životopisy.

Doplněny byly také nové funkce pro usnadnění vkládání publikací. Uživatel si nyní může jednoduše zkontrolovat seznam publikací, které v agendě Publikace označil příznakem "ŽIVOTOPIS" a které se tak přiloží k jeho životopisu. Pokud zjistí, že seznam není kompletní, může si pomocí nového odkazu jednoduše otevřít aplikaci pro hromadnou úpravu osobních příznaků a příznak k publikacím doplnit.

Obr. 2: Přidání publikací k životopisu.

V agendě si lze prohlédnout i životopisy, které jsou v IS MU zveřejněny jinými osobami. Kromě zobrazení životopisů dle fakulty vybrané v pravém horním rohu stránky je nyní možné tyto životopisy dále řadit podle abecedy nebo pracoviště.

Obr. 3: Dostupné životopisy jiných osob.

Agenda je dostupná přes Osobní administrativa -> Lidé .. Osobní stránka -> karta Životopis.

Nebo přes Osobní administrativa -> Personální -> Životopisy.

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Vyhledávat místnosti lze podle nového kritéria (1. 9. 2014 10:05) | Servisní středisko představuje realizované výukové pomůcky » (1. 10. 2014 10:48)

Zatím žádné komentáře.