Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
30. 10.
2014

Statistika průchodů přístupovými body

  • RSS
Dosud nehodnoceno.
Novinky

Do některých prostor Masarykovy univerzity, jako jsou např. počítačové učebny či parkoviště, může vstupovat pouze určitá skupina osob, která je definovaná v Informačním systému MU (IS MU). Tyto osoby musí projít přístupovým bodem, kde načtou svoji čipovou kartu u čtecího zařízení. Nyní Vývojový tým IS MU rozšířil agendu Skupiny osob o statistiku průchodů přístupovými body.

Nová aplikace Statistika průchodů umožňuje získat data o využití přístupových bodů (např. počty přístupů). Pro získání požadovaných údajů stačí zadat časové rozmezí přístupů a jejich členění (dle časového období, pracovišť nebo typu vztahu). Požadovaná data se poté zobrazí ve formě číselného exportu či ve formě přehledového grafu.

Obr. 1: Zobrazení statistiky průchodů u vybraného přístupového bodu.

Aplikace je dostupná v nabídce operací s vybranou skupinou osob nebo přes Osobní administrativa -> Skupiny osob -> Statistika průchodů.

O možnosti využití průchodů přístupovými body k evidenci docházky jsme informovali v novince Evidence docházky pomocí čipových karet. O aplikaci Skupiny osob pak v novince Skupiny osob v nové verzi.

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« IS MU má nový záložní zdroj energie (30. 10. 2014 10:34) | Nová verze agendy E-volby » (30. 10. 2014 10:46)

Zatím žádné komentáře.