Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
This blog is written by
PhotographsFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Blog owners: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Right to read: anyone on the Internet, a specific group of users: FI:CVT FI
Right to post comments: a specific group of users: FI:CVT FI
19. 12.
2014

Předvánoční bilance

  • RSS
Not rated yet.
Novinky

Rok 2014 byl pro Informační systém Masarykovy univerzity (IS MU) v mnohém jubilejní. Kromě 15. výročí od spuštění IS MU a 10letého výročí od nasazení e-learningových nástrojů pokořili uživatelé v tomto roce 5 miliard přístupů (kliknutí). V závěru roku bychom tyto události rádi připomněli.

Potěšilo nás, že si významných okamžiků všimla i média a informovala o nich ve svém zpravodajství. Reportáže České televize jsou dostupné v novince Napsali o nás: IS MU slaví 15 let.

O radost z 5miliardtého kliku jsme se podělili odměněním autorů jubilejního a dvou následujících kliknutí. Kdo byli oni šťastlivci, zjistíte v novince Soutěž o 5miliardtý klik v IS MU.

Desetileté výročí e-learningu v ISu jsme symbolicky oslavili na Open space konferenci o e-learningu v IS MU, kde v závěru konference čekala na účastníky sladká tečka.

V příštím roce budeme dále pracovat na zkvalitňování nástrojů a možností ISu a věříme, že nás čekají další příjemné okamžiky, o které se s Vámi budeme moci podělit. Přejeme si, aby Vám byl IS MU i v roce 2015 vždy nablízku a pomáhal Vám při práci i studiu.


Not read yet0 commentspermalink
« Celkové procento a jiné změny v systémech na odhalování plagiátů (11. 12. 2014 10:38) | 5. ročník Open space konference o e-learningu IS MU » (14. 1. 2015 09:30)

No comments have been posted yet.