Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
25. 3.
2015

Microsoft Office pro zaměstnance i studenty MU

  • RSS
Dosud nehodnoceno.
Novinky

Externí služby integrované do Informačního systému (IS MU) přinesly uživatelům mnoho nových možností. Nyní si ti, kteří v IS MU využívají externí službu Microsoft Office 365 (MO365), mohou zdarma naistalovat desktopovou verzi kancelářského balíku MS Office na svůj pracovní nebo soukromý počítač či mobilní zařízení.

Tato služba je zpřístupněna díky smlouvě EES (Enrollment for Education Solutions), kterou Masarykova univerzita uzavřela se společností Microsoft.

Smlouva umožňuje:

  • instalovat nejnovější nebo libovolné starší verze Office na všechny počítače a další zařízení v majetku nebo užívání Masarykovy univerzity,
  • instalovat nejnovější verze Office až na 5 počítačů a dalších zařízení každého zaměstnance i studenta Masarykovy univerzity.

Instalaci je možné provést na počítačích s operačním systémem Windows, Apple OS X či mobilních zařízeních s operačním systémem Android, Windows Phone či iOS. Balík MS Office obsahuje standardní aplikace včetně služeb Outlook, Access, Publisher a InfoPath.

Obr. 1: Instalace MS Office v externí službě MO365.

Informace pro získání aplikací na soukromá zařízení a podmínky použití najdete v Nápovědě.

O externí službě MO365 jsme vás informovali již dříve v novinkách Nová verze Microsoft Office 365 nebo Služby Google Apps a Microsoft Office 365 v IS MU.

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Kopírování stromové struktury studijních materiálů (25. 3. 2015 12:55) | Inspirativní postery k elektronickému zkoušení v IS MU » (14. 4. 2015 10:41)

Zatím žádné komentáře.