Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
12. 8.
2015

Přehled nastavení popisu odpovědníku v nové podobě

  • RSS
Dosud nehodnoceno.
Novinky – e-learning

Zkoušení prostřednictvím odpovědníků patří k jedné z nejvyužívanějších e-learningových aktivit v Informačním systému MU (IS MU). Prostřednictvím odpovědníků mohou vyučující např. průběžně procvičovat probíranou látku nebo provádět ostré testy u PC. Vývojový tým IS MU nyní upravil přehled nastavení odpovědníku, který se studentům zobrazuje před samotným spuštěním testu. Jedná se např. o instrukce učitele, počet otázek, délku trvání testu, bodování či možnost prohlídky odpovědí.

Nyní se v přehledu nezobrazuje kompletní sortiment nastavení, která může vyučující u odpovědníku zadat, ale pouze ta, která skutečně vyplnil. Pro lepší orientaci jsou informace dále řazeny dle typu do několika sekcí, přičemž důležité informace jsou ještě zvýrazněny graficky či tučným písmem. Student tak před spuštěním odpovědníku přehledně vidí, jaká jsou pravidla testu.

Obr. 1: Přehled nastavení odpovědníku.

O agendě Odpovědníky jsme vás dříve informovali v novinkách Export odpovědí z Odpovědníků, Novinky v e-learningových aplikacích či Počítání slov a znaků v odpovědnících a diskusních fórech.

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Přehled zkoušek pro všechna studia (24. 7. 2015 09:50) | Modernizace serverů Informačního systému MU » (12. 8. 2015 13:39)

Zatím žádné komentáře.