Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
8. 10.
2015

E-publikace pro příznivce sportu či hudby

  • RSS
Dosud nehodnoceno.
Novinky – e-learning

Nedávno jsme vás informovali o publikování výukových pomůcek na Elportálu ve formátu pro mobilní zařízení (více v novince Publikace na Elportálu ve formátu pro mobilní zařízení). Nyní byly přidány nové výukové materiály, na jejichž tvorbě se podíleli i pracovníci Servisního střediska pro e-learning na MU. Obě publikace jsou dostupné v HTML verzi i ePub verzi pro mobilní zařízení.

Metodika jízdy na kolečkových lyžích v biatlonu

Publikace je primárně určena studentům oboru Trenérství na Fakultě sportovních studií MU, dále pak trenérům biatlonu a odborné veřejnosti. Publikace se zaměřuje na rozvoj techniky jízdy a kondičních předpokladů prostřednictvím kolečkových lyží v přípravném období tréninkového roku. Kromě praktických ukázek, videí a fotografií se čtenáři dozví také něco o historii této disciplíny. ePub verze obsahuje množství videí (37 celkem), které si studenti mohou pohodlně spustit na svém tabletu či mobilu kdekoliv, třeba v tělocvičně či v terénu.

Publikaci najdete na Elportálu.

Obr. 1: Ukázky z publikace Metodika jízdy na kolečkových lyžích v biatlonu.

Elektroakustická hudba

Tato publikace mapuje teoretický a praktický přínos klíčových evropských i amerických institucí v čele s průkopníky nových technik, ale i tvůrců silných individuálních poetik k vývoji tohoto druhu hudby. Učebnice slouží především studentům stejnojmeného předmětu a obsahuje množství odkazovaných video i audioukázek.

Publikace je dostupná na Elportálu.

Obr. 2: Ukázky z publikace Elektroakustická hudba.

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Pravý panel přináší aktuální dění (16. 9. 2015 09:13) | Elportál – e-learningový portál Masarykovy univerzity v novém » (8. 10. 2015 09:44)

Zatím žádné komentáře.