Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
17. 12.
2015

Náměty na cvičení pro děti předškolního věku

  • RSS
Dosud nehodnoceno.
Novinky – e-learning

Oficiální e-learningový portál Masarykovy univerzity (MU) Elportál představuje metodickou publikaci Pedagogické fakulty Náměty na rozcvičení bez náčiní pro děti mladšího školního věku. V publikaci je prezentován zásobník cvičení bez náčiní, ve kterém jsou uvedena jak jednotlivá cvičení s popisem a vhodnou motivací, tak celé sestavy (cvičení bez náčiní, dynamická a koordinační cvičení, strečink). Materiál je určen zejména studentům předmětu Gymnastika 1, dále pak učitelům a vedoucím volnočasových tělovýchovných aktivit pracujícími s dětmi mladšího školního věku. Výuková pomůcka je však k dispozici veřejnosti a může být užitečná i dalším zájemcům. Je také dostupná ve verzi pro mobilní zařízení (ePub).

E-publikace je zajímavá velkým množstvím videí - celkem jich obsahuje 71, z čehož je 68 videí k jednotlivým cvikům a 3 videa ukazují celou sestavu cvičení.

Obr. 1: E-publikace Náměty na rozcvičení bez náčiní pro děti mladšího školního věku.

Na Elportál jsou kromě nových publikací přidávány i aktualizace těch již zveřejněných. Nově byla aktualizována publikace o sportu Kapitoly sportovní medicíny a dvě publikace z lékařského prostředí Praktikum z obecné genetiky a Interaktivní embryologický atlas člověka.

Inspiraci k pohybovým aktivitám pro všechny věkové kategorie nabízí i dalších 30 publikací zveřejněných v sekci Sport na Elportálu.
Máte-li zájem o tipy, jak používat video ve výuce, přijďte na Open space konferenci, o které jsme informovali v novince 6. ročník Open space konference o e-learningu IS MU.

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Rozpisy témat - hromadná manipulace (17. 12. 2015 14:08) | Úřadovna - elektronizace procesů a žádostí » (17. 12. 2015 14:14)

Zatím žádné komentáře.