Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
1. 3.
2016

Právní publikace jako pocta profesoru Valentinu Urfusovi

  • RSS
Dosud nehodnoceno.
Novinky – e-learning

Oficiální e-learningový portál Masarykovy univerzity (MU) Elportál představuje publikaci Vliv římského práva na evropské právní myšlení – pocta Valentinu Urfusovi, která je primárně určena studentům stejnojmenného volitelného předmětu (PrF:MV402K). Zabývá se zkoumáním tématu tzv. "veřejnoprávní recepce" římského práva, umožňuje pochopení základního proudu evropského právního vývoje, jehož vyvrcholením je podoba současného právního státu. Výukový text má přiblížit zájemcům historické procesy, které profesor Valentin Urfus vědecky analyzoval, popsal a uvedl do souvislostí na úrovni vysoce vědecké a filosofické, přičemž Urfusův výzkum je zde uzpůsoben pedagogickým účelům. Výuková pomůcka je také dostupná ve verzi pro mobilní zařízení (ePub).

Obr. 1: Profesor Valentin Urfus.
(zdroj: http://is.muni.cz/do/rect/el/estud/praf/js16/urfus/web/index.html)

Z oblasti práva je na Elportálu nyní dostupných celkem 17 publikací.

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Na studium medicíny se lze připravit on-line (18. 1. 2016 09:32) | Vkládání obsahu PDF dokumentů do interaktivních osnov » (1. 3. 2016 15:15)

Zatím žádné komentáře.