Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
This blog is written by
PhotographsFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Blog owners: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Right to read: anyone on the Internet, a specific group of users: FI:CVT FI
Right to post comments: a specific group of users: FI:CVT FI
8. 6.
2016

Průzkum nově připravovaných sad ikon v IS MU

  • RSS
Not rated yet.
Novinky

Uživatelé Informačního systému Masarykovy univerzity (IS MU) se mohou prostřednictvím průzkumu zasadit o novou podobu používaných ikonek.

V souladu s dlouhodobým záměrem MU a potřebou nových funkcí a aplikací i pro mobilní zařízení, se uvažuje také o změně používaných ikon v IS MU. Z návrhů studentů MU, kteří je vypracovali v rámci svého studia v Ateliéru grafického designu a multimédií na Fakultě informatiky (FI MU), byly vybrány tři návrhy sad ikon, které by mohly doplnit aplikace IS MU.

Obr. 1: Navržené sady ikon.

Hlasovat mohou všichni autentizovaní uživatelé, a to až do 10. 6. 2016 včetně. Průzkum je anonymní. V případě zájmu mohou uživatelé k tématu klást otázky v diskusním fóru, kde po skončení průzkumu také naleznou souhrnné výsledky. Výsledek průzkumu tak poskytne odborníkům, kteří se na výběru podílejí, informaci, jaký styl uživatelé preferují.

Hlasovat můžete na Průzkum: které sady ikon by se Vám v IS MU více líbily? (Osobní administrativa → Průzkumy → Průzkumy k zodpovězení).

O agendě Průzkumy jsme vás dříve informovali v novince Nový nástroj Průzkumy pro tvorbu dotazníků.

Not read yet0 commentspermalink
« Export odpovědníků do PDF (8. 6. 2016 13:04) | Elportál ukazuje, jak se bránit a jak se rozcvičit » (8. 6. 2016 13:15)

No comments have been posted yet.