Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
4. 7.
2016

Elportál přináší publikaci Základy metod korekce refrakčních vad

  • RSS
Informačně přínosné | 1 | 1
Novinky – e-learning

Oficiální e-learningový portál Masarykovy univerzity (MU) Elportál představuje publikaci Základy metod korekce refrakčních vad, která poskytuje ucelený souhrn informací o základních metodách korekce refrakčních vad (krátkozrakost, dalekozrakost, astigmatismus) a presbyopie (vetchozrakost).

Výuková pomůcka poslouží především studentům oborů Lékařské fakulty Masarykovy univerzity (LF MU) zaměřených na oční optiku, optometrii a ortoptiku. Přínosem bude rovněž dalším zájemcům z odborných řad i mimo ně.

Publikace obsahuje kapitoly, které jsou řazeny logicky podle toho, jak jsou obvykle jednotlivé vyšetřovací metody řazeny v rámci optometrického vyšetření. Při studiu jednotlivých kapitol je tedy možné si uvědomit a zároveň pochopit souvislosti mezi jednotlivými kroky, které je doporučeno provádět při korekci refrakční vady a souvisejících poruch.

Obr. 1: Ukázky z publikace Základy metod korekce refrakčních vad.

Další publikace lze najít na Elportálu.

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Elportál ukazuje, jak se bránit a jak se rozcvičit (8. 6. 2016 13:15) | Video ve výuce? Elportál poradí. » (4. 7. 2016 15:13)

Zatím žádné komentáře.