Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
24. 10.
2016

Elportál přináší publikaci Metodika běžeckého lyžování

  • RSS
Dosud nehodnoceno.
Novinky – e-learning

E-learningový portál Masarykovy univerzity (MU) Elportál představuje výukovou publikaci Metodika běžeckého lyžování, která je určena studentům Fakulty sportovních studií MU směrů „Sportovní edukace“ a „Trenérství“, ale přináší užitek i sportovním nadšencům lyžování z řad veřejnosti. Snaží se přiblížit základní metodické postupy a způsoby odstranění hlavních chyb při nácviku základních běžeckých technik. Užitečnou součástí jsou i kapitoly, které se věnují přípravě a mazání běžeckých lyží.

Obr. 1: Ukázka z e-publikace Metodika běžeckého lyžování.

Akcent je kladen na názornou ukázku čtyř hlavních pohybových celků (technik), které jsou součástí základního výcviku běžeckého lyžování. Demonstrace je řešena ve formě video ukázek a součástí je i rozbor nejčastějších chyb, se kterými se učitel lyžování může setkat.

E-publikace je také dostupná ve verzi pro mobilní zařízení.

Další publikace lze najít na Elportálu.

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« E-publikace Mikroskopické vyšetření moče na Elportálu pro mediky (24. 10. 2016 11:44) | Statistika zkoušení v Informačním systému MU za období jaro 2016 » (24. 10. 2016 11:50)

Zatím žádné komentáře.