Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
24. 10.
2016

Statistika zkoušení v Informačním systému MU za období jaro 2016

  • RSS
Zajímavé | 2 | 2
Novinky – e-learning

Testování přes odpovědníky Informačního systému Masarykovy univerzity (IS MU) se stalo neoddělitelnou součástí mnoha vyučovaných předmětů a dalších souvisejících aktivit. Nasvědčuje tomu i fakt, že za jarní semestr roku 2016 bylo vyhodnoceno rekordních 163031 testů, což je v přepočtu téměř pět testů na každého studenta MU. Asi čtvrtinu tvořily odpovědníky v papírové formě vyhodnocované skenováním, zbytek pak testy vyplňované online u počítače. Na vysoké počty studentů vyzkoušených na Pedagogické fakultě (PdF) má vliv testování studentů v předmětu Angličtina Online, který je určen pro studenty celé univerzity.

Obr. 1: Statistika zkoušení dle jednotlivých fakult.

Odpovědníky v režimu průběžných a závěrečných testů byly užity v jarním semestru 2016 v 519 předmětech MU. Z toho v 89 případech se jednalo o premiérové nasazení ve výuce. Skenované a elektronické odpovědníky slouží i k vyhodnocení vybraných přijímacích řízení na šesti fakultách MU. Za období jaro 2016 bylo tímto způsobem vyzkoušeno 4503 uchazečů o studium v 31 oborech. Uplatnění mají odpovědníky i při skládání státních závěrečných zkoušek. Za sledované období byly k jejich realizaci použity celkem 34krát na třech fakultách, nejvíce na Fakultě sociálních studií (FSS).

Každým semestrem narůstá využívání e-learningových agend na MU. Podrobnosti mohou uživatelé IS MU nalézt v detailní statistice (autentizováno).
V případě dotazů kontaktujte svého e-technika nebo se inspirujte na stránkách servisního střediska, co vše lze v odpovědnících vytvářet za otázky.

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Elportál přináší publikaci Metodika běžeckého lyžování (24. 10. 2016 11:47) | Odpovědní archy s možností opravy » (24. 10. 2016 11:52)

Zatím žádné komentáře.