Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
22. 2.
2017

IS MU umožňuje vložení fotografií jednotlivých učeben

  • RSS
Dosud nehodnoceno.
Novinky

Informační systém Masarykovy univerzity (IS MU) nyní nabízí možnost vložit fotografie k jednotlivým učebnám pro zachycení prostorové dispozice, počtu míst nebo typu a velikosti tabule. Vyučující či organizátoři nejrůznějších akcí tak mohou lépe odhadnout, zda bude daná místnost vyhovovat jejich požadavkům, rozvrhářům se může tato informace hodit při rozvrhování.

Na fotografie se mohou autentizovaní uživatelé podívat například cestou Kontakty -> Registr budov a místností -> vybráním příslušné budovy a místnosti. Fotografie se na kliknutí zobrazí v původní velikosti.

Obr. 1: Zobrazení fotografií učebny B116.

Tuto možnost již využilo několik fakult a další již pořizují snímky svých místností. Zavedení fotografií na přání fakulty provádí Vývojový tým IS MU, pro podrobnější informace (například velikost fotografií nebo jejich rozlišení) se lze obrátit na kontaktní adresu etech@fi.muni.cz.

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Elportál ukazuje, jak rozvíjet vztah školáků k pohybovým aktivitám (22. 2. 2017 09:40) | Zveřejnění nové aplikace Katalog oborů » (22. 2. 2017 09:44)

Zatím žádné komentáře.