Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
26. 6.
2017

Elportál přináší publikaci se zaměřením na aerobní cvičební program

  • RSS
Informačně přínosné | 1 | 1
Novinky – e-learning

Univerzitní e-learningový portál Masarykovy univerzity (MU) Elportál představuje novou publikaci se zaměřením na správné posilování svalových skupin.

Bodystyling

Výuková publikace Bodystyling se zaměřením na aerobní cvičební program představuje komplexní zásobník cviků pro posilování jednotlivých svalových skupin s vlastní vahou a s využitím posilovacích pomůcek (bosu, overbally, činky, posilovací pásy apod.). Teoretické kapitoly jsou pak věnovány charakteristice aerobních programů, držení těla, funkčním poruchám pohybového aparátu, didaktice posilovacích lekcí, ale i rozboru hudby a osobnosti lektora, které jsou nezbytnou motivační součástí těchto cvičebních programů.

Obr. 1: Ukázka z e-publikace Bodystyling.
Autorky publikace: Mgr. Radka Střeštíková, Ph.D., Mgr. Alena Pokorná, Ph.D.

Materiál je určen zejména studentům příslušných předmětů na Fakultě sportovních studií MU, ale najde své uplatnění i při přípravě lektorů na lekce bodystylingu. Výuková pomůcka je dostupná také ve verzi pro mobilní zařízení (ePub).

Další zajímavé publikace lze najít na Elportálu.

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Nové operace se šablonami: hromadné plnění a přesouvání podšablon (15. 5. 2017 12:12) | Činnost Informačního systému MU v roce 2016 » (26. 6. 2017 08:32)

Zatím žádné komentáře.