Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
24. 8.
2017

Elportál nabízí další zajímavou publikaci - tentokráte zaměřenou na matematiku

  • RSS
Dosud nehodnoceno.
Novinky – e-learning

Univerzitní e-learningový portál Masarykovy univerzity (MU) Elportál zveřejnil aktualizaci publikace Matematika I. a II. Jedná se již o čtvrté aktualizované vydání, které přináší především designové vylepšení.

Matematika I. a II.

Výukový interaktivní text Matematika I. a II. představuje základy lineární algebry, analytické geometrie a diferenciálního a integrálního počtu funkcí jedné a dvou proměnných včetně jejich aplikací. Je zaměřena na teorii, která je vhodně doplněna řešenými příklady komentovanými "krok za krokem" a také množstvím interaktivních testů, které slouží jako kontrola zvládnutí dané problematiky.

Interaktivní materiál je určen především studentům předmětů Matematika I. a II. vyučovaných na Lékařské fakultě MU. Je ale také vhodným studijním podkladem pro studenty dalších přírodovědných oborů.

Obr. 1: Ukázka z publikace Matematika I. a II.
Autorka publikace: RNDr. Lenka Přibylová, Ph.D.

Další zajímavé publikace lze najít na Elportálu.

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Zkracování odkazů za pomoci Informačního systému MU (26. 6. 2017 08:35) | Elektronické vzdělávací materiály pro veřejnost pomohou i v zahradě » (24. 8. 2017 13:31)

Zatím žádné komentáře.