Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
This blog is written by
PhotographsFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Blog owners: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Right to read: anyone on the Internet, a specific group of users: FI:CVT FI
Right to post comments: a specific group of users: FI:CVT FI
21. 12.
2017

Elportál představuje další publikaci - tentokrát ze světa mikrobiologie

  • RSS
Not rated yet.
Novinky – e-learning

Univerzitní e-learningový portál Masarykovy univerzity (MU) Elportál vydal další elektronickou publikaci Skripta ke cvičení z obecné mikrobiologie, cytologie a morfologie bakterií, která, jak název vypovídá, pomáhá studentům se zorientovat v oblasti mikrobiologie a vede je jednotlivými vyučovacími lekcemi.

Skripta ke cvičení z obecné mikrobiologie, cytologie a morfologie bakterií zahrnují podrobný popis jednotlivých úloh v mikrobiologických cvičeních, a to včetně úvodu do problematiky, interaktivních odkazů na literaturu, zhodnocení výsledků, fotografií, zajímavostí a interaktivních testovacích otázek.

Obr. 1: Ukázka z publikace Skripta ke cvičení z obecné mikrobiologie, cytologie a morfologie bakterií.
Autorky publikace: Mgr. Jana Kopecká, Ph.D., Mgr. Gabriela Rotková, Ph.D.

Publikace usnadňuje studium studentům předmětu PřF:Bi4090c Obecná mikrobiologie - cvičení, PřF:Bi4091c Praktikum z obecné mikrobiologie a PřF:Bi7340 Cytologie a morfologie bakterií - cvičení a je také dostupná ve verzi pro mobilní zařízení (ePub).

Další zajímavé publikace lze najít na Elportálu.

Not read yet0 commentspermalink
« Informační systém MU dostává k 18. narozeninám novou podobu (15. 9. 2017 14:05) | Individuální studijní plány pro doktorské studenty » (21. 12. 2017 12:36)

No comments have been posted yet.